Kunstetalages Barneveld

Van 5 januari t/m 26 januari 2019 organiseert Ward's Art in samenwerking met ondernemers en kunstenaars voor het derde achtereenvolgende jaar Kunstetalages Barneveld.

Kunstetalage De Jonge Woont

Kunstetalages Barneveld heeft tot doel (amateur)kunstenaars en ondernemers uit Barneveld samen te brengen. Zij worden uitgedaagd om een bijzondere etalage te creƫren waarin zowel het kunstwerk als de producten van de ondernemer tot hun recht komen. Al deze prachtige etalages samen vormen een aantrekkelijke route voor het publiek, waarin tot uiting komt wat Barneveld te bieden heeft.

De mooiste etalage
Het publiek en een vakjury stemt op de mooiste etalage. Welke etalage verbaast door zijn unieke uitstraling. Waar zijn kunstwerk en producten het mooiste gecombineerd. De winnende kunstenaar ontvangt een maand exposeren bij Ward's Art en de winnende ondernemer ontvangt de prachtige 'mooiste etalage' wisselkip . Ook onder de inzenders uit het publiek wordt een superkip verloot.

Kinderen
Ook aan het jonge publiek is gedacht. Voor hen zijn letters in de etalages gelegd, die samen een slagzin vormen. Onder de goede inzenders wordt een kunstworkshop voor de hele klas verloot..

Route

De route is vanaf begin januari af te halen bij Ward's Art, Dijkje 5 in Barneveld en bij alle deelnemende ondernemers.

Kunstenaars

(Amateur)kunstenaars met banden met Barneveld kunnen zich opgeven voor dit evenement. Woon je in Barneveld, ben je er geboren of heb je op een andere manier binding met deze plaats, dan kan jij een van de deelnemende kunstenaars van Kunstetalages worden.

We beogen een mix van kunstwerken te verzamelen, dus we nodigen alle kunstenaars uit zich op te geven. We denken dus niet alleen aan schilderijen of beelden, maar ook aan meubels, sieraden, wandkleden e.d.

Aan de deelname aan Kunstetalages zijn geen kosten verbonden. Wel dient opgemerkt te worden dat deelname voor eigen risico is.

Opgave kan via onderstaande button. Deze leid je naar een formulier die ingevuld kan worden.

Ik geef me op als kunstenaar


Ondernemers

Ondernemers in en rond het Centrum van Barneveld kunnen deelnemen aan Kunstetalages. Voorwaarde is dat de kunstwerken van buiten goed zichtbaar moeten zijn. Mocht je dus niet beschikken over een etalage, dan dien je wel te zorgen voor een raam die als etalage kan dienen. Het publiek moet, ook na sluitingstijd, de werken kunnen zien.

Deelname is heel eenvoudig. Klik op onderstaande button. Deze leid je naar de pagina waar een formulier voor deelname staat.

Ik geef me op als ondernemer